Mijn favorieten

Verkoopmakelaar in Zwolle inschakelen?


Verkoopmakelaar inschakelen: Zomer Makelaars

U bent op zoek naar een eerlijke en betrouwbare verkoopmakelaar? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars werkzaam in de regio bent u aan het juiste adres. Slimme keuze als u op zoek bent naar goede verkoopmakelaars.


Verkoopmakelaars

Bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een full-service verkoopbegeleiding waarbij úw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor u uit handen en houden u van elke stap volledig op de hoogte, sinds 2010 zijn wij actief in de regio en hebben voor veel tevreden klanten een huis verkocht, getaxeerd of aangekocht.


Verkoop Makelaars Kantoor – Verkoop makelaarskantoor

Wanneer u besluit uw woning te verkopen is het slim dat u op zoek gaat naar de juiste verkoopmakelaar. Wij behartigen úw belangen bij de verkoop. Bij ons gaat het om mensen, niet om stenen! Wij ontzorgen u volledig en begeleiden het gehele verkooptraject. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen onderbouwd advies zonder verrassingen achteraf. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.
 

Wilt u uw woning verkopen ?

Wij helpen graag bij de verkoop van uw  huis zodat u op zoek kunt naar uw “nieuwe” droomhuis, wij begeleiden u bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij u de baas blijft! Wij adviseren en u beslist!
 

Verkoopbegeleiding

Maakt u gebruik van onze verkoopbegeleiding dan krijgt u natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente verkooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring  kunnen we een goede inschatting kunnen maken over de werkelijke waarde van het huis dat u wilt verkopen. U wilt toch ook het maximale eruit halen?
 

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aankoop adviesgesprek met waardebepaling

Contact >>