Page content

Aankoopmakelaar Inschakelen

Aankoopmakelaar Inschakelen

Aankoopmakelaar Inschakelen

Aankoopmakelaar inschakelen: Zomer Makelaars

Ben u op zoek naar een koophuis? Natuurlijk een aankoopmakelaar inschakelen. U hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars bent u aan het juiste adres. Slimme keuze als u op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar

Bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een full-service aankoopbegeleiding waarbij úw belang voorop staat, het gehele traject nemen we voor u uit handen en houden u van elke stap volledig op de hoogte, sinds 2010 zijn wij actief in de regio en hebben voor veel tevreden klanten hun droomhuis aangekocht.

Aankoop Makelaars Kantoor – aankoop makelaarskantoor

Wanneer u besluit een woning te kopen is het slim dat u op zoek gaat naar de juiste aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het aankopen van een huis en helpt u zorgeloos een woning aan te kopen. Wij bescherming u voor onaangename verrassingen achteraf en bij Zomer Makelaars kunt u rekenen op een eerlijk en gedegen advies. U wilt toch ook weten waar u aan toe bent?

Gaat u een woning kopen?

Wij helpen graag bij de aankoop van uw “nieuwe” droomhuis, wij begeleiden u bij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg waarbij u de baas blijft! Wij adviseren en u beslist!

Zomer Makelaars is ook uw aankopend makelaar?

Als u een woning op het oog heeft wilt u toch ook graag antwoord op de volgende vragen:

  • Is de vraagprijs niet (veel) te hoog?
  • Wat is de werkelijke marktwaarde?
  • Hoe zit het met erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen?
  • Is er sprake van bodemvervuiling?
  • Zijn er asbesthoudende materialen in de woning verwerkt?
  • Hoe is de bouwtechnische staat?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de wijk?
  • Hoe zit het met de financiële positie van de VvE bij appartementen?
  • Ik heb een woning gezien op erfpacht, hoe zit dat?

Tegenwoordig zijn woningen weer sneller verkocht waardoor u snel achter het net kan vissen. Het is dan slim om een aankoopmakelaar in de arm te nemen die u onafhankelijk en eerlijk adviseert. Maakt u gebruik van onze aankoopbegeleiding dan krijgt u natuurlijk ook inzage in de marktgegevens en recente aankooptransacties. Door onze marktkennis en ervaring  kunnen we een goede inschatting kunnen maken over de werkelijke waarde van het huis dat u wilt aankopen. U wilt toch ook niet teveel betalen?

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aankoop adviesgesprek.

Contact >>

OF

Klik op de woonplaats van uw keuze: