Page content

Makelaar

Makelaars

Zomer Makelaars – Meindert

Makelaar: Zomer Makelaars

Wilt u een huis kopen of verkopen en bent u op zoek naar een goede makelaar? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Zomer Makelaars bent u aan het juiste adres.

Aankoop en Verkoop Makelaar

Of het nu gaat om aankoopbegeleiding of het verkopen van een huis, bij Zomer Makelaars kunt u voor al deze diensten terecht, sinds 2010 zijn wij actief in de regio en hebben een unieke strategie ontwikkeld waardoor we regelmatig huizen voor de vraagprijs verkopen en zelfs daarboven. Wij bieden dezelfde kwaliteit als de “traditionele” makelaars maar zetten veel meer kanalen in om uw huis veel sneller en tegen een hogere prijs te kunnen verkopen. Met minder bezichtigingen sneller verkopen dat wil toch iedereen?

Makelaars Kantoor – makelaarskantoor

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar die ook online actief is en die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is Zomer Makelaars.

Gaat u een woning (ver)kopen?

Wij helpen graag bij de aankoop of verkoop van uw huis, door onze uitgekiende strategie bent u van succes verzekerd, zowel voor de aankoop als verkoop begeleiden wij het gehele traject van bezichtiging tot (en zelfs daarna) de overdracht bij de notaris zodat u alleen maar na hoeft te denken over de leuke zaken. Wij betrekken u volledig bij het proces en houden u van elke stap op de hoogte. Alles gaat in goed overleg.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Of een makelaar voor de aankoop van uw droomhuis? Wees slim en nodig ons uit voor een gratis adviesgesprek. Het eerste gesprek is geheel gratis en verplicht u tot niets.

Zomer Makelaars is ook uw aan en/of verkopend makelaar

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning op dit moment waard is:

  • Op basis van de geschatte verkoopwaarde wilt u een beslissing nemen of u wel of niet uw huis gaat verkopen!
  • U bent zich aan het oriënteren op de huizenmarkt en wilt weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om een andere woning terug te kopen.
  • U wilt om welke reden dan ook weten wat is de huidige overwaarde op uw woning is.

Wij beschikken over veel marktgegevens en recente verkooptransacties zodat we op basis van een vrijblijvend bezoek een goede inschatting kunnen maken van uw koop en/of verkoop mogelijkheden.

Zullen we kennis maken? 

Nodig ons uit voor een gratis aan- en/of verkoop adviesgesprek.

Contact >>